ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Τα υψηλά εταιρικά πρότυπα, η συνεχής βελτίωση και η εξυπηρέτηση πελατών είναι οι στόχοι της εταιρείας μας. Συνεχώς προσπαθούμε για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας, ώστε να σας παρέχουμε προϊόντα άριστης ποιότητας στην καλύτερη τιμή.

Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί ουσιαστικό μέρος της συνολικής στρατηγικής της εταιρείας μας, έτσι ώστε όχι μόνο να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα, αλλά και ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις τους.


ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η PROMOSPOT είναι εταιρεία που ασκεί εμπορική και βιομηχανική δραστηριότητα, τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά. Προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις και υπηρεσίες για όλους τους τύπους παραθύρων. Πίσω από την επιτυχημένη ανάπτυξη της εταιρείας βρίσκεται η δεκαετή εμπειρία της ομάδας διαχείρισης της αλουμινίου.

Με τις προηγμένες τεχνολογικές γνώσεις μας, την εξελισσόμενη τεχνογνωσία παραγωγής και την πολυετή εμπειρία στο εμπόριο, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε όλες τις προκλήσεις που θέτει η σύγχρονη αγορά αλουμινίου.ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Με το ευρύ φάσμα προϊόντων που διαθέτουμε, είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να καλύψουμε όλες τις ανάγκες της βιομηχανίας. Αξεσουάρ για παράθυρα, σίτες γιαπροστασία από έντομα, πόρτες γκαράζ, καλύμματα από πολυανθρακικό και αλουμίνιο, ρολά ασφαλείας, και πολλά άλλα προϊόντα, ώστε να είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.